Projecte: "Viatge per l'Antic Egipte"MUSEO EGIPCIO


El pasado 5 de febrero fuimos de excursión al Museo Egipcio de Barcelona, en la calle Valencia. Lo mejor fue que para llegar hasta ahí usamos el metro, en concreto la línea 3.
Al llegar nos recibió una señora muy simpática que se llamaba Meritxell. Ella nos enseñó cosas muy interesantes. Nos enseñó diferentes joyas, 2 sarcófagos, 2 momias y hasta una cama egipcia.
 Al final de la visita hicimos un trabajo sobre la momificación.

HECHO POR : Pol, Rayan y Ariadna 


 CONSTRUÏM UNA PIRÀMIDE


Avui a la classe la Núria i la Isabel ens han preguntat si sabíem formes geomètriques hem dit triangles, hexàgons, quadrats, rectangles, semi esferes, romboide... I LA PIRÀMIDE!!!!
Per parelles hem construït una piràmide i ens a sortit molt bé.Hem après a calcular el perímetre de les diferents cares de la piràmide.També hem après les arestes, vèrtex.... 
Ens hem entretingut molt,i ens ho hem passat molt bé.

JUDITH    UNAIAquí teniu uns vídeos per continuar investigant!


 
Viatge a l´Antic Egipte


Un dia ens va arribar un missatge amb jeroglífics d'Egipte. El missatge deia que una persona d'Egipte necessitava ajuda. Un altre dia ens va arribar un altre missatge igual que l´altre però aquest missatge ens el van posar de deures. El missatge era d'un noi o una noia que explicava que li havien llançat una maledicció i que només es podia desfer si sabia qui havia sigut. Vam començar un projecte d'Egipte i  cada vegada que acabem 3 reptes ens donen tres peces d'un trencaclosques.

Marc i Ivan 

Què treballarem?


Aquest trimestre hem començat un nou projecte "Viatge per l'Antic Egipte". En aquest projecte treballarem els següents continguts:


- Saber diferenciar els noms, els verbs i els adjectius.
- Normes d'ortografia.
- Vocabulari: famílies de paraules
- La divisió de dues xifres.
- Concepte de fraccions.
- Figures  planes i cossos amb volum.
- Experimentació: Barreges heterogènies i homogènies.
- Continguts relacionats amb la civilització egipcia.

Esperem aprendre i gaudir molt d'aquest projecte!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada